Européringens logoIndiana Jones Tokai Macho

Meny

Start
Nyheter
Rasbeskrivning
Européspecial
Titelkatter
Årets Europé
Uppfödare
Avelshanar
Till salu
Fotoalbum
Styrelsen
Bli medlem
Europésnack
Om Européringen
Länkar

Information

Postgiro:
44 38 49 - 5

Stadgar

Stadgar

Bli medlem

Vill du gå med i Européringen? Sätt in medlemsavgiften på ringens postgirokonto och notera på inbetalningskortet att inbetalningen gäller årsavgift samt ditt namn, adress och telefonnummer.

Vem som helst som är intresserad av Européer kan bli medlem i Européringen. Du behöver inte själv äga en Europé och du behöver inte vara med i någon kattklubb.


Medlemsavgifter

Huvudmedlem: 200 SEK
E-huvudmedlemskap: 100 SEK
Familjemedlem: 50 SEK
Gåvomedlemskap: 100 SEK
Utlandstillägg för huvudmedlem respektive gåvomedlemskap: 50 SEK

Tillfälligt problem med föreningens PG-konto

Tidigare har äldre föreningar inte behövt organisationsnummer för att upprätta bankkonto. Nu har detta ändrats, vilket gör att vårt postgirokonto inte går att skicka pengar till. Styrelsen jobbar med att få en snabb lösning på problemet. Tillfälligt går det utmärkt att betala avgift medlemsavgift till föreningen via sekreterare Aurora Wirefors (europeringen@gmail.com).

Vi ber om ursäkt för de problem som uppstått i.o.m detta.

Ny medlem?

Varmt välkommen som ny medlem i Européringen! I samband med att du betalar in medlemsavgiften vill vi be dig att även skicka ett mail till vår kassör Mia Isaksson med dina kontaktuppgifter.

Medlemskap löper över kalenderår, dvs 1 januari till 31 december, oavsett inbetalningsdatum. Observera att européringen inte gör påminnelser om att förnya medlemskap.

Ramoths Sweet as Candy


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

© Européringen