Européringens logoIndiana Jones Tokai Macho

Meny

Start
Nyheter
Rasbeskrivning
Européspecial
Titelkatter
Årets Europé
Uppfödare
Avelshanar
Till salu
Fotoalbum
Styrelsen
Bli medlem
Europésnack
Om Européringen
Länkar

Trycksaker

Medlemstidning

Nr 1 skickas ut i mars-april
Manusstopp:
ca 15 mars

Nr 2 skickas ut i juni-juli
Manusstopp:
ca 15 juni

Nr 3 skickas ut i september-oktober
Manusstopp:
ca 15 september

Nr 4 skickas ut i slutet av december
Manusstopp:
ca 30 november

E-mail: redaktör

Broschyrer

Ringens broschyr

Adobe Reader

Nyheter

Européringen kallar till årsmöte 2017

Årets årsmöte kommer hållas som telefonmöte den 23:e april. Kontakta sekreterare Aurora Wirefors sekreterare@europeringen.se för anmälan och information om deltagande i telefonmötet.

Varmt välkomna!

Européspecialen 2017

Årets Européspecial planeras hållas i Gislaved den 17:e juni och arrangeras i samarbete med Dacke katten. För att specialen skall bli av behöver vi på förhand veta intresset för arrangemanget då vi behöver vara minst 20 katter för att det skall bli av. Meddela oss via vår Facebook grupp, eller via mail (info@europeringen.se) med hur många katter som ni vill delta med.

Européringen finns nu på Facebook

För senaste nytt och snabbare uppdateringar besök oss på facebook! Sök på Européringen, det finns dels en öppen grupp och en sluten för diskussioner om rasen.

Årets europé 2016

Nu är det dags att skicka in din katts resultat för att vara med och tävla om årets europé 2016! Kopior på bedömningssedlar (minst 1 max 5) skickas till vår sekreterare Aurora. Det går också bra att skanna in sedlarna och skicka på följande adress: info@europeringen.se OBS! se till så att de inskannade filerna inte är större än 5 MB totalt! Skicka in senast 28 februari. Skicka gärna samtidigt in en bild på din katt i högupplöst format.

Testresultat

Européringen har börjat med att samla in testresultat (hitintills för HCM, blodgrupp och FIV/FeLV, har du testat för något annat får du gärna skicka in dessa resultat också) på européer. Dessa resultat publiceras endast i Europén (tryckt version).

Tanken med att samla in resultaten är att se om det finns ett behov av ett hälsoråd inom vår ras. Testresultaten skickas till Aurora Wirefors sekreterare@europeringen.se eller skicka via vanlig post, adress finns under Styrelsen.

Om du har en avelshane och vill att testresultaten ska stå med under avelshanar på hemsidan meddela detta när du skickar in resultaten eller skicka ett mail till info@europeringen.se.

Annonser på hemsidan

För att annonserna ska publiceras på hemsidan så måste vi få in kompletta uppgifter till annonserna. Uppgifterna mailas till info@europeringen.se.

Uppgifter för kattungar till salu:
När kullen är född/väntad/planerad
Föräldrarnas namn och färg
Vilka färger och kön kattungarna har

Uppgifter för avelshaneregistret:
Hanens namn och färg
Födelsedatum
Föräldrarnas namn och färg

Skicka även med kontaktuppgifter till dig själv. Är det något som inte stämmer på hemsidan eller om det står fel adress eller telefonnummer till dig är det bra att du anger på vilken sida (eller om det är flera sidor) det är fel på.


Hedenhös Virta


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

© Européringen