Européringens logoIndiana Jones Tokai Macho

Meny

Start
Nyheter
Rasbeskrivning
Européspecial
Titelkatter
Årets Europé
Uppfödare
Avelshanar
Till salu
Fotoalbum
Styrelsen
Bli medlem
Europésnack
Om Européringen
Länkar

Trycksaker

Medlemstidning

Nr 1 skickas ut i mars-april
Manusstopp:
ca 15 mars

Nr 2 skickas ut i juni-juli
Manusstopp:
ca 15 juni

Nr 3 skickas ut i september-oktober
Manusstopp:
ca 15 september

Nr 4 skickas ut i slutet av december
Manusstopp:
ca 30 november

E-mail: redaktör

Broschyrer

Ringens broschyr

Adobe Reader

Nyheter

Medlemsmöte 21:a Maj, Uppsala

Européringen kommer ha en medlemsträff i samband med SNRFs utställning i Uppsala den 21 maj. Under dagen kommer vi att diskutera kring temat "marknadsföring och hur vi locka fler till rasen". Även andra ämnen kan såklart också diskuteras. Alla är välkomna att deltaga, medlemmar såväl som icke medlemmar. Det är självfallet trevligt om så många som möjligt ställer ut sina katter.

Väl mött!

Årsmöte den 24:e April kl 14:00

För att så många som möjligt skall ha möjlighet att deltaga, hålls årsmötet som telefonmöte. Kontakta sekreterare Aurora Wirefors för anmälan och information om deltagande i telefonmötet.

Nomineringar till styrelsen skickas till sekreteraren.

Fullständiga årsmöteshandlingar läggs ut på den låsta delen på vårt forum innan årsmötet med blänkare på hemsidan. För att få dem i utskrivet format kontakta någon i styrelsen.

Väl mött!

Resultat Européspecialen 2015

Se resultat och bilder här.

Européspecial 2015

Nästa européspecial blir lördagen den 22:a augusti i samarbete med Järva Kattklubb. Första anmälningsdag 25:e maj. Mer info på www.jarva.nu.

Européringen finns nu på Facebook

För senaste nytt och snabbare uppdateringar besök oss på facebook! Sök på Européringen, det finns dels en öppen grupp och en sluten för diskussioner om rasen.

Årets europé 2014

Nu är det dags att skicka in din katts resultat för att vara med och tävla om årets europé 2014! Kopior på bedömningssedlar (minst 1 max 5) skickas till vår sekreterare Aurora. Det går också bra att skanna in sedlarna och skicka på följande adress: info@europeringen.se OBS! se till så att de inskannade filerna inte är större än 5 MB totalt! Skicka in senast 28 februari. Skicka gärna samtidigt in en bild på din katt i högupplöst format.

Testresultat

Européringen har börjat med att samla in testresultat (hitintills för HCM, blodgrupp och FIV/FeLV, har du testat för något annat får du gärna skicka in dessa resultat också) på européer. Dessa resultat publiceras endast i Europén (tryckt version).

Tanken med att samla in resultaten är att se om det finns ett behov av ett hälsoråd inom vår ras. Testresultaten skickas till Aurora Wirefors sekreterare@europeringen.se eller skicka via vanlig post, adress finns under Styrelsen.

Om du har en avelshane och vill att testresultaten ska stå med under avelshanar på hemsidan meddela detta när du skickar in resultaten eller skicka ett mail till info@europeringen.se.

Annonser på hemsidan

För att annonserna ska publiceras på hemsidan så måste vi få in kompletta uppgifter till annonserna. Uppgifterna mailas till info@europeringen.se.

Uppgifter för kattungar till salu:
När kullen är född/väntad/planerad
Föräldrarnas namn och färg
Vilka färger och kön kattungarna har

Uppgifter för avelshaneregistret:
Hanens namn och färg
Födelsedatum
Föräldrarnas namn och färg

Skicka även med kontaktuppgifter till dig själv. Är det något som inte stämmer på hemsidan eller om det står fel adress eller telefonnummer till dig är det bra att du anger på vilken sida (eller om det är flera sidor) det är fel på.


Hedenhös Virta


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

© Européringen